Informatie over Shungite

 
 

Informatie over Shungite Bescherming tegen Straling

SHUNGITE BESCHERMING TEGEN STRALING” is een downloadbaar E-Book. In dit boek deel ik al mijn kennis over Shungite en geef ik praktische tips om ook jouw huis stralingsvrij te maken. 

In de afgelopen jaren heb ik talloze vragen van mijn klanten ontvangen die op zoek waren naar informatie over Shungite. Het leek mij een goed idee om al deze vragen en mijn antwoorden hierop te bundelen en in de vorm van een boek met iedereen die geïnteresseerd is te delen.

Mijn eigen huis is bijna stralingsvrij en iedereen die bij mij binnenkomt voelt dit. Lees meer…..

Op deze pagina vind je een heleboel informatie over Shungite. Mocht je na het lezen van onderstaande blogs meer informatie over Shungite willen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben goed te bereiken via de Whatsapp, email of telefoon. Bekijk ook eens mijn video’s die ik heb opgenomen, daarin geef ik heel veel informatie over Shungite.

4 Redenen waarom Shungite voor een betere nachtrust zorgt

4 Redenen waarom Shungite voor een betere nachtrust zorgt.  Leer hier hoe je met behulp van 4 piramides een synergetisch veld bouwt in jouw slaap- of woonkamer. Lees meer…..

Abonneer je op mijn You Tube kanaal of schrijf je onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je als eerste alle informatie over Shungite en de laatste nieuwtjes.

                 Slecht slapen? SHUNGITE is misschien ook de oplossing voor jou! 

Slecht slapen is verleden tijd

Misschien herken je het wel die slapeloze nachten waarin je ligt te woelen en te draaien en heel onrustig slaapt. Of misschien slaap je elke nacht wel slecht.

Het is voor een heleboel mensen een groot probleem. Shungite zou wel eens de oplossing kunnen zijn, want…. Wil je het hele artikel lezen, klik dan hier.

Hoofdpijn en Migraine

Heb je ook regelmatig last van hoofdpijn en migraine? Clasien kwam met behulp van de Shungite helemaal van haar hoofdpijn en alle andere vervelende klachten die door straling bleken te komen af. Klik hier om het hele artikel te lezen

Hoe bescherm ik mij op reis tegen straling

Beste Monique,
Ik ben heel gevoelig en als ik ergens ben waar veel straling is dan voel ik mij altijd direct heel erg opgejaagd. Ik ben veel onderweg voor mijn werk en verblijf dan ook vaak in hotels. Ik merk dan direct dat de straling van wifi zo een invloed heeft op mijn gestel dat ik er slecht van slaap en hoofdpijn van krijg. Het is net alsof ik allerlei vreemde trillingen in mijn lichaam voel en ik word daar nerveus van.  Kun jij mij alsjeblieft helpen en zeggen wat ik het beste kan ik doen om mij te beschermen als ik onderweg ben? Klik hier om het hele artikel te lezen

Elite Shungite

HET VERSCHIL TUSSEN ELITE SHUNGITE EN GEWONE SHUNGITE
Ik krijg regelmatig de vraag wat nu precies het verschil is, tussen Elite Shungite ofwel Edel Shungite en gewone Shungite. De gewone standaard Shungite, in hoeverre je dit gewoon kunt noemen, heeft een poreuzere structuur dan de Elite Shungite. Er zit meer ruimte in de steenformatie dan bij de Elite Shungite. De Elite Shungite heeft een veel compactere structuur en heeft een veel hogere koolstofconcentratie. In vergelijking tot de standaard Shungite is deze wel 10x zo hoog. De Elite Shungite is veel schaarser en  moeilijker te vinden en te delven….. Klik hier om het hele artikel te lezen 

Straling Shungite Nederland

HET EFFECT VAN STRALING OP HET LICHAAM. Straling voel je niet, je ruikt het niet en je ziet het niet, maar het maakt je wel ziek! Helemaal met de komst van 5G houden wij ons hart vast. Heel veel mensen op aarde die zich verdiept hebben in dit onderwerp, zijn het hierover eens met mij. Een grote groep echter niet.  Wil je het hele artikel lezen, klik dan hier…

groente en fruit langer vers houden

Wist je dat Shungite je groente en fruit veel langer vers houd in de ijskast?

Door Shungite tegels in je ijskast te leggen, kun je ervoor zorgen dat etyleengas en nare geuren worden geabsorbeerd. Etyleengas is een natuurlijk gas dat door veel soorten fruit wordt afgegeven en ervoor zorgt dat ze sneller rijpen maar ook hierdoor bederven. Lees meer…

Shungite advies voor de slaapkamer

Beter slapen en uitgerust wakker worden begint met een stralingvrije slaapkamer. Wij geven advies welke stenen je daar het beste kunt plaatsen. Wil je het hele artikel lezen klik dan hier… 

Waterfilterkan VS Shungite water

Uit onderzoek is gebleken dat er bacterieën gevormd worden in een waterfilterkan doordat het filter altijd nat blijft. Bij het filteren van water met Shungite is dit uitgesloten en daarom veel en veel veiliger en schoner …. Wil je het hele artikel lezen klik dan hier.

Shungite stenen 3x scaled 1

DE WERKING VAN SHUNGITEShungite is een hele bijzondere steen en door zijn speciale energie die veroorzaakt wordt door de rechtsdraaiende moleculen is deze in staat om straling en negatieve energie te neutraliseren….. Wil je het hele artikel lezen klik dan hier

shungite en huisdieren

Wist je dat dieren gek op Shungite zijn? Deze foto kregen wij opgestuurd van het baasje van deze prachtige witte kater. Hij wil het steentje niet meer terug geven.

Bescherm dus niet alleen jezelf en de kinderen maar denk ook aan jouw huisdieren. Zij voelen zich heel goed op Shungite. Je zou een klein hartje van Shungite aan het halsbandje kunnen hangen welke wij verkopen in onze webshop. Klik hier om  het verhaal te lezen van de getraumatiseerde kat van Carolien, die weer helemaal opknapte nadat Daniella haar huis met Shungite had beschermd.

Curssus Boek S.C.M.H edited 3

S.C.M.H. Methode ® Shungite Chakra Meridiaan Healing door Monique de Vries

Op de pagina WORKSHOP kun je alles lezen over de Shungite Chakra Meridiaan Healing Methode die ik ontwikkeld heb.

Deze methode zorgt voor het deblokkeren van meridianen en het balanceren van de chakra’s. Daarnaast neemt het opgenomen straling in het lichaam weg. Klachten veroorzaakt door straling of stress kunnen hiermee oplossen. 

Middels het leggen van diverse verschillende Shungite plaatjes en een piramide op specifieke meridiaan-, lichaamspunten en chakra’s, waarbij tegelijkertijd energiewerk op bepaalde hersendelen wordt verricht door deze delen vast te houden, kunnen emotionele klachten reduceren of geheel verdwijnen.

In een gesprek met Toby Heerema vertelt hij enthousiast hoe hij de S.C.M.H.® behandeling ervaren heeft en wat dit voor hem heeft gedaan.

Ik leg ook het een en ander uit over de methode in dit interview. Beluister hieronder het audiobestand

Whatsapp vragen Shungite Nederland

Heb je vragen over Shungite of wil je informatie over onze producten? Stuur gerust een Whatsapp. Ik geef meestal binnen een dag antwoord en beantwoord al jouw vragen met veel plezier. Hartelijke groet, Monique Tel: 06-23 94 02 47

1270

Shungite Nederland heeft een grote collectie ruwe Shungite stenen. Deze stenen zijn energetisch zeer krachtig.Op verzoek van Shungite Nederland worden deze grote stenen speciaal voor ons en onze klanten gedolven in de mijn van Rusland. Deze zijn zeer geschikt om een ruimte te zuiveren en straling vrij te maken. Wij hebben zelfs stenen van 2 tot 3 KG. Ongekend groot!! Wil je het hele artikel lezen klik dan hier… 

Scientific Report Shungite - Shungite Nederland

WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN NAAR SHUNGITE

Ben je geïnteresseerd in een wetenschappelijke onderzoeken naar Shungite  kijk dit online rapport in. Het rapport is vertaald vanuit het Russisch met behulp van Google documents translator en zou enige fouten kunnen bevatten. 

Wetenschappelijk rapport Shungite – Shungite Nederland

Shungite Waterfilter

Hoe maak je Shungite water? 

In mijn video die op mijn youtube kanaal staat leg ik je heel duidelijk uit hoe je het beste Shungite water kunt maken en geef ik je extra tips hierover. Klik hier om de video te bekijken…

Beluister hier onder mijn ingesproken nieuwsbrief van Januari 2024. Ik vertel over de magische helende Shungite cirkel en wil dit heel graag delen met mensen die geïnteresseerd zijn in een hele bijzondere HEALING.

Gesproken Nieuwsbrief Shungite Nederland Januari 2024
Shungite Healing Cirkel
Shungite Healing Cirkel

Via mijn nieuwsblog houd ik je op de hoogte van alle informatie rondom Shungite.

Wil je deze informatie graag ontvangen meld je dan aan hiervoor. Je ontvangt dan als eerste mijn gesproken nieuwsbrief of geschreven blog bericht. Vul jouw naam en emailadres hiernaast in en klik op verzenden.

Hartelijke groet,

Monique vdf de Vries

Naam
E-mail
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.