Informatie over Shungite

Shungite is een meteoor van ongewone samenstelling en structuur. Het heeft unieke eigenschappen en wordt alleen in de buurt van de kleine nederzetting genaamd Shunga in Karelië, Rusland gevonden.

Shungite zuivert water en lucht, beschermt mensen tegen elektromagnetische straling van verschillende aard. Shungite versterkt het immuunsysteem en bezit geneeskrachtige eigenschappen

Naast de geweldig reinigende en helende eigenschappen bezit het ook spirituele eigenschappen en heeft een kalmerende werking. Shungite absorbeert letterlijk negatieve energie en zorgt voor meer innerlijke rust.

Shungite ontvangt de genezende kracht van de fullerenen een bolvormige holle molecuul die bestaat uit tientallen koolstofatomen en die alleen in Shungite voorkomt. Fullerenen gedragen zich in ons lichaam als de meest krachtige en meeste langwerkende antioxidanten als een middel om de vrije radicalen te bestrijden.

 

Met deze Shungite kun je water revitaliseren.

In een zakje zit 300 gram shungite. Klik hier om direct te bestellenWij adviseren je de stenen heel goed te wassen alvorens je deze in een waterkan doet  en een klein theezeefje te gebruiken bij het uitschenken van het water.

 

Als officiële  importeur van Shungite kunnen wij ook leveren aan de winkelier  tegen groothandelsprijzen. Zie onze speciale groothandels pagina.

Shungite ook wel genaamd The Miracle Stone wordt alleen in de buurt van de kleine nederzetting genaamd Shunga in Karelië, Rusland gevonden. Shungite zuivert water en lucht, beschermt mensen tegen elektromagnetische straling van verschillende aard. Shungite versterkt het immuunsysteem en bezit geneeskrachtige eigenschappen. Naast de geweldig reinigende en helende eigenschappen bezit het ook spirituele eigenschappen en het kalmeert en troost. Het absorbeert letterlijk negatieve energie en zorgt voor meer innerlijke rust. Met de Shungite kun je water revitaliseren. Je ontvangt een pakketje van 300 gram. (de stenen goed wassen voordat je deze toevoegt aan de kan) www.shungite-nederland.nl