S.C.M.H. Methode ® Shungite Chakra Meridiaan Healing

S.C.M.H. Methode
Monique vdf de Vries                          Grondlegger S.C.M.H. Methode ®  Shungite Chakra Meridiaan Healing

 

S.C.M.H. Methode ® Shungite Chakra Meridiaan Healing door Monique de Vries

 

 

In het afgelopen jaar heb ik de S.C.M.H. ® methode ontwikkeld.

S.C.M.H.® staat voor Shungite Chakra Meridiaan Healing. Deze methode zorgt voor het deblokkeren van meridianen en het balanceren van de chakra's. Daarnaast neemt het opgenomen straling in het lichaam weg. Klachten veroorzaakt door straling of stress kunnen hiermee oplossen. 

Middels het leggen van diverse verschillende Shungite plaatjes en een piramide op specifieke meridiaan-, lichaamspunten en chakra’s, waarbij tegelijkertijd energiewerk op bepaalde hersendelen wordt verricht door deze delen vast te houden, kunnen emotionele klachten reduceren of geheel verdwijnen.

Tijdens een behandeling wordt de Nervus Vagus (de hoofdzenuw) gestimuleerd en dit resulteert in het vrij komen van gelukshormonen en geeft een gevoel van rust en veiligheid.

Je kunt de S.C.M.H. Methode ® zelf een keer ervaren middels een behandeling van een uur. De kosten hiervoor zijn € 75,- 

*Klik  hier om het interview dat ik gehouden heb met Toby Heerema te beluisteren. Hier leg ik het een en ander uit rondom de S.C.M.H. methode ® en deelt Toby zijn ervaringen die hij heeft gehad tijdens en na de S.C.M.H. behandeling die hij ondergaan heeft.

Je kunt ook het interview beluisteren met Diandra Oldenburger die de module voor de S.C.M.H.® practioners heeft afgerond. Zij vertelt enthousiast over haar ervaringen met het geven van de behandelingen. 

Mocht je de S.C.M.H. methode ® zelf willen leren toepassen, dan kun je de S.C.M.H. worskhop ® volgen. De kosten hiervan zijn € 495,-.  Dit is inclusief de uitgebreide Shungite toolbox waarmee je de behandeling uit kunt voeren, en instructie materiaal waaronder een boekje en diverse flowcharts ter waarde van € 175.-  De duur van deze workshop is 1 dag, bestaande uit 2 dagdelen. Ik geef geen les in groepen, maar slechts 1 op 1, zodat ik mij volledig op jou kan richten. Er zijn geen vastgestelde data waarop ik deze workshop geef. Ik doe dat in overleg met jou en ben ook eventueel beschikbaar in het weekend. 

 

Tijdens de S.C.M.H. workshop ® leer je hoe je een standaard Shungite Chakra Meridiaan Healing of een uitgebreide behandeling kunt geven, gericht op specifieke emotionele klachten. Je leert ook hoe je het lichaam energetisch reinigt en de meridianen ontstoort van opgenomen straling.

De behandeling heeft een positief effect op zowel geestelijke als fysieke klachten. Daarnaast brengt het rust in het zenuwstelsel en geeft meer energie bij klachten zoals chronische vermoeidheid en een burn-out.

Er is geen speciale voorkennis van meridianen of chakra’s nodig. Alles is volledig in kaart gebracht en makkelijk te volgen.

Na afloop ontvang je een mooi certificaat. Je kunt dan niet alleen vrienden en familie gaan behandelen, maar ook jezelf. Deze methode is namelijk ook bedoelt als zelfhulp methode waarmee jij  jouw eigen meridianen en chakra's in balans brengt! 

De S.C.M.H. Methode ® is ook zeer geschikt om professioneel  toe te passen als aanvulling in een praktijk.

 

Shungite Chakra Meridiaan Healing - S.C.M.H. Methode ® Shungite Nederland ©
Shungite Chakra Meridiaan Healing - S.C.M.H. Methode ® Shungite Nederland ©

S.C.M.H ® behandeling
S.C.M.H ® behandeling

Indien je professioneel wilt gaan werken met de S.C.M.H. methode ® als S.C.M.H.  Practioner ®, dan  kun je de extra module volgen. Deze module is een aanvulling is op de workshop. Hierin wordt meer aandacht besteed aan o.a.:

 • INTAKE CLIENT
 • HOE DE SPIERTESTEN UIT TE VOEREN VOOR DE BEHANDELING - KINESIOLOGIE
 • CHAKRA TESTEN
 • MERIDIANEN EN CHAKRA’S
 • EMOTIONELE BALANS CHECK
 •  INTENTIE ZETTEN MET DE CLIËNT VOORDAT JE DE SESSIE START
 • WERKEN TIJDENS EEN BEHANDELING AAN DE EMOTIONELE PATRONEN
 • DE VAGUS NERVUS
 • HET EFFECT VAN STRALING OP HET LICHAAM
 • GEVOELIGHEID IN DE VINGERS
 • WAARNEMING SENSATIES IN HET EIGEN LICHAAM TIJDENS EEN BEHANDELING VAN EEN CLIËNT
 • SPIERTESTEN NA DE BEHANDELING

De professionals ontvangen een licentie, het practitioners S.C.M.H.® certifiaat en krijgen een vermelding van hun praktijk op de website van Shungite Nederland. Wij zullen dan ook aanvragen  voor behandelingen doorsturen.

 

Als S.C.M.H. Practitioner ® ben jij  bevoegd zijn om de S.C.M.H. behandelingen te geven en ook de S.C.M.H. ® workshop!  Door het geven van de workshops kun jij een uitstekend inkomen verwerven. 

De kosten voor het volgen van de module voor Practioners zijn  € 795,-  Deze module bestaat uit minimaal 2 praktijkdagen op locatie. Het overige is thuisstudie, het maken van  casussen en het doen van een klein examen. Het is mogelijk om deze module binnen 1 tot 3 maanden af te ronden en te kunnen starten als Practitioner. 

Er is ook de mogelijkheid om om S.C.M.H. Master ®  te worden. Je kunt dan aan de gang gaan als trainer om de practioners op te leiden en daarnaast ook de beginners workshop geven. Dit is alleen voor mensen met trainerscapactiteiten. 

Wil je meer informatie over deze methode of een behandeling boeken, stuur dan een email naar info@shungite-nederland.nl 

Of bezoek onze website die wij hier speciaal voor hebben opgericht:  www.scmh-opleiding.nl

Daar is zeer uitgebreide informatie te vinden over alle aparte modules.

Hartelijke groet,

Monique vdf de Vries – grondlegger  S.C.M.H. Methode ®