Chronisch vermoeidheidssyndroom

Ik ontving een  mail van een klant en die wil ik graag delen op mijn site. Ik was onder de indruk van het effect dat Shungite op haar persoonlijk heeft, maar ook een zeer ontroerd en geraakt door het verhaal van haar poes “Shiva”

Door het verhaal van mijn klant en haar poes Shiva te delen, hoop ik dat wij mensen die ook last hebben van chronische vermoeidheid, kunnen helpen zich lichamelijk en daardoor ook geestelijk weer goed te gaan voelen!

Hierbij het verhaal van mijn klant en Shiva…..

Beste Monique,

Ik ben hoog sensitief (HSP) en na jaren dokteren en ziek zijn van allergieën hoofdpijn en chronisch moe zijn ben ik sinds kort erachter gekomen dat ik overgevoelig ben voor elektromagnetische straling.

Ik heb verschillende stenen getest maar er is geen steen die zo’n hoge trilling heeft en hoge bescherming geeft als Shungite.

Ik voel me herboren!!

Dus hoe het nu met mij gaat…….. ik heb er geen woorden voor!

Ik heb me in heel mijn leven nog nooit zo goed gevoeld en heb energie als nooit tevoren.

Misschien dat er meer mensen met allergieën en chronische vermoeidheid wakker worden. Ik zal zeker niet alleen zijn hierin. Mijn zoektocht heeft 50 jaar geduurd helaas. Ik ben al van kleine baby af aan aan het sukkelen met vage klachten en geen enkele arts wist wat er aan de hand was. Alleen dat ik erg gevoelig ben voor alles…..nou dat wist ik zelf ook wel.

Toen de vorige week de bestelling binnen kwam en ik overal de Shungite had geplaatst voelde ik me zo heerlijk het voelde alsof ik zwevend door het huis liep en met zo’n gelukkig gevoel dat is niet uit te leggen.

Inmiddels ben ik weer geland hahaha maar ik voel me als nooit tevoren en zal nooit meer het huis verlaten zonder deze geweldige steen. Lang leve Shungite!

https://shungite-nederland.nl/wp-content/uploads/2023/09/Poes-600x800.jpgMaar nu ff wat anders…….. ik heb een kat met een trauma. Ze heeft een open middenrif en haar organen zitten allemaal in haar borstkas, de lever zit in het hartzakje ( aangeboren ). Ze heeft spierdystrofie en artrose en krijgt hier medicijnen voor. Natuurlijk is ze heel bang aangelegd want dat is haar natuur. ( de zwakke worden als eerste gedood). Opeens begint ze haar medicijnen te weigeren. Voor mij een teken dat het niet meer nodig is. Ik ben dus ook gestopt met de medicijnen en dat is nu al een week. Het gaat nog steeds heel goed met Shiva en ze komt zelfs weer buiten wat ze niet meer durfde, denk zelf dat het door de Shungite komt die overal door het huis staat.

Ik ben zoooo gelukkig met Shungite dat is in geen woorden uit te drukken!

Bedankt voor alles en tot de volgende bestelling want wij gaan sparen voor een hele tegelwand.