Gratis Shungite consult

Ontvang vrijblijvend advies 
Veel mensen hebben vragen over Shungite en het gebruik daarvan. Shungite kan op veel verschillende manieren worden ingezet voor diverse doeleinden en kan worden afgestemd op ieders persoonlijke situatie.

Om die reden bied ik een gratis telefonisch persoonlijke consult aan, waarin ik dieper inga op jouw woonomstandigheden, zendmasten die in de buurt staan, de grootte van de woning, meerdere verdiepingen etc. Ik ga alle punten af samen met jou die eventueel afgedekt kunnen worden met Shungite.

Ik kan je dan zo goed mogelijk advies geven over hoe je de Shungite het beste kunt inzetten om je huis of kamer straling vrij te maken, net zoals ik mijn eigen huis straling vrij gemaakt heb. 

Het is inmiddels al weer 10 jaar geleden dat ik begon met het importeren van Shungite uit de Karelië naar Nederland.

In deze 10 jaar heb ik heel veel ervaring opgedaan met deze bijzondere steen en enorm veel respect gekregen voor de mogelijkheden die deze steen biedt.

Shungite is echt een hele bijzondere steen en kan heel veel betekenen door zijn vermogen om straling te neutraliseren voor jou persoonlijk en voor jou leefomgeving. 

Ik heb in de afgelopen jaren zo veel geleerd over Shungite dat ik met een gerust hart kan zeggen dat ik “mevrouw Shungite” ben geworden. Ik ben van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bezig met Shungite en ik vind het heerlijk 🙂

Shungite is ondersteunend op velerlei gebied, zelfs bij fysieke klachten. Het is een steen die de gezondheid en nachtrust bevordert.

Gratis Shungite Advies

Ik help je graag de juiste keuze te maken uit de vele producten en kijken wat het beste is voor jouw persoonlijke omstandigheden.

Mijn advies is uiteraard vrijblijvend. 

Een telefoon gesprek duurt meestal rond de 30 minuten. Er komen vaak ook aan de hand van ons gesprek ook nog andere vragen naar boven en die kun je dan ook stellen. Ik vind het ook leuk om mijn klanten zelf te spreken. 

 

Als je gebruik wilt maken van mijn aanbod, stuur dan een verzoekje via whatsapp of een e-mail naar [email protected]

Ik neem dan contact met je op en dan maken we samen een afspraak voor dit telefoongesprek op een dag en tijdstip dat ons allebei goed uitkomt.

Naast het gratis Shungite consult kun je natuurlijk ook direct Shungite kopen in de webshop van Shungite Nederland.

We hebben een uitgebreide collectie sieraden, waaronder onder andere hangers, armbanden en oorbellen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om water te filteren middels Shungite.  Er is heel veel interessante informatie te vinden op de site.

Je kunt ook de video bekijken waarin ik duidelijk uitleg hoe je Shungite water kunt maken, maar er staan ook andere interessante video’s op de website. Klik hier om deze te bekijken.

Naast de gratis consulten en de webshop biedt Shungite Nederland ook workshops en cursussen aan om meer te leren over Shungite en de toepassingen ervan. Deze workshops zijn geschikt voor zowel particulieren als professionals die meer willen weten over deze bijzondere steen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijke groet, 

Monique de Vries – Tel: 06 – 23 94 02 47 

Monique de Vries