Groente en fruit veel langer vers houden met Shungite

groente en fruit langer vers houden

Wist je dat Shungite je groente en fruit veel langer vers houd in de ijskast?
Door Shungite tegels in je ijskast te leggen, kun je ervoor zorgen dat etyleengas en nare geuren worden geabsorbeerd. Etyleengas is een natuurlijk gas dat door veel soorten fruit wordt afgegeven en ervoor zorgt dat ze sneller rijpen maar ook hierdoor bederven.


Het leggen van Shungite tegels in de ijskast zorgt ervoor dat dit proces vertraagd wordt en blijven je producten langer vers en smaakvol. Plaats jouw groente en fruit op de Shungite tegels. Je zou de tegels kunnen leggen in de bakken die geschikt zijn voor de groente en het fruit, maar natuurlijk ook gewoon op de plankjes in de ijskast.


Paprika’s, appels, aubergines, wortels en ga zo maar door blijven super vers en zien er nog beter uit na een paar dagen gelegen te hebben op een Shungite tegel dan daarvoor. Ik gebruik het zelf ook in mijn ijskast en deze tip is een absolute aanrader. Ervaar het zelf!


Het lijkt wel of mijn groente en fruit veel meer licht uitstraalt en ik wijd dit aan de bijzondere rechtsdraaiende moleculen die de frequentie van het etenswaar verhoogd. Hierdoor blijven ze niet alleen langer vers, maar behouden ze ook hun smaak en voedingsstoffen beter.
De Shungite tegels zijn verkrijgbaar in onze webshop voor slechts €14,95 per stuk. We raden aan om minimaal 6 tegels in de ijskast te leggen voor het beste resultaat.


Naast het gebruik in de ijskast, kun je Shungite ook gebruiken in waterfilters, als bescherming tegen elektromagnetische straling en als hulpmiddel bij meditatie. Shungite brengt je weer terug in jouw eigen energie!


Bestel nu jouw eigen Shungite tegels en geniet langer van je verse groente en fruit!
Als je meer wilt weten over de vele toepassingen van Shungite, lees dan onze overige artikelen of bekijk de video’s. Je vindt allerlei informatie over de oorsprong van Shungite, de verschillende soorten en vormen waarin het verkrijgbaar is en hoe je het kunt gebruiken om je te beschermen tegen straling en lager energie-frequenties op onze website.

Hartelijke groet,
Monique vdf de Vries
www.shungite-nederland.nl