4 Redenen waarom Shungite voor een betere nachtrust zorgt

4 Redenen waarom Shungite voor een betere nachtrust zorgt

Ik zet vier mogelijke redenen op een rijtje voor je, waarom je het beste Shungite Piramides in de slaapkamer kunt zetten om beter te slapen en uitgerust wakker te worden.

  1. Bescherming tegen elektromagnetische straling: Shungite neutraliseert elektromagnetische straling. Alle straling die afkomstig is van wifi-routers die jouw slaapkamer binnendringen, ook die van de buren, worden hierdoor geneutraliseerd. Dit kan leiden tot een betere slaapkwaliteit.
  2. Positief effect op de ademhaling: Shungite bevat kleine moleculen die negatieve ionen vrijgeven, wat kan helpen bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in de slaapkamer. Dit kan gunstig zijn voor mensen met ademhalingsproblemen, zoals astma of allergieën, en kan bijdragen aan een rustige en diepere slaap.
  3. Kalmerend effect op het zenuwstelsel: Shungite heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel, waardoor het kan helpen bij het verminderen van angst en stress. Een ontspannen geest en lichaam zijn belangrijk om in slaap te vallen en beter te slapen.
  4. Positief effect op het energetische veld: Shungite transformeert het energetische veld in de slaapkamer. Hierdoor worden energieën gezuiverd en gebalanceerd. Dit kan bijdragen aan een rustgevende en ontspannende sfeer in de slaapkamer, waardoor het gemakkelijker wordt om in slaap te vallen en langer te slapen.

Ik adviseer je om 1 grote piramide of 4 kleine piramides in iedere hoek van de slaapkamer te zetten. Het plaatsen van vier piramides in een ruimte met in elke hoek één piramide kan leiden tot een fenomeen genaamd “synergie”. Dit betekent dat de effecten van de individuele piramides elkaar kunnen versterken en zo een krachtigere uitwerking hebben dan wanneer ze afzonderlijk worden geplaatst.

Deze synergetische werking is gebaseerd op de vorm van de piramides zelf. Piramides hebben een unieke geometrie die energetische eigenschappen bezitten. Ze staan bekend om hun vermogen om energie te concentreren en te versterken. Dit wordt vaak toegeschreven aan de vorm van de piramide en de manier waarop de energieën binnenin worden gereflecteerd.

Wanneer je vier piramides in een ruimte plaatst met één in elke hoek, kunnen de energieën van elke piramide worden versterkt door de andere piramides. Dit zorgt voor een heel rustig veld en voor een toename van de algemene harmonie en balans in de ruimte.
Dit is dus niet alleen geschikt voor in de slaapkamer, maar eigenlijk iedere ruimte waarin je leeft of werkt!

Het plaatsen van Shungite kan dus een nuttige aanvulling zijn in de slaapomgeving. Het is echter belangrijk om op te merken dat het geen vervanging is voor medisch advies of behandeling bij ernstige slaapproblemen. Adviseer daarvoor altijd een arts.

*In 1986 is aan drie wetenschappers een Nobelprijs uitgereikt voor de scheikunde op de ontdekking van de bijzondere moleculen in de Shungite en hun werking.

De Shungite piramides die wij hiervoor verkopen kosten 14,95 per stuk. De grote piramides kosten 79,-. Klik op de blauwe linkjes en je wordt direct doorgeleid naar de piramides die te vinden zijn in onze webshop.

Heb je nog vragen of wil je een gratis telefonisch consult, aarzel dan niet om mij te bellen.

Hartelijke groet,
Monique vdf de Vries
Tel; +31 – 6 23 94 02 47