SHUNGITE HEALING

 

Shungite Healing CirkelBij Shungite Nederland bieden we een zeer unieke Healing aan, welke niet alleen rust en ontspanning brengt, maar ook een diepe heling op fysiek, emotioneel en energetisch niveau bevordert. Wij hebben een heel groot krachtveld gecreëerd bestaande uit 11 Shungite stenen die opgesteld zijn in een cirkel. De energie van de Shungite stenen, vormt een hele bijzondere vortex doordat de stenen middels deze opstelling met elkaar gaan communiceren en elkaar versterken. Het veld wordt alsware een kosmisch portaal waarin jouw eigen systeem volledig opgeschoond en gebalanceerd wordt.

Wat kun je verwachten?

Shungite Cirkel
Je neemt als eerste plaats in de Shungite cirkel en ervaart de kracht van bijna 10 kilo aan Shungite stenen. Je voelt hoe de Shungite stenen in de cirkel jouw energieveld omsluiten en in balans brengen. Je krijgt een bol Shungite van bijna 1kilo in jouw handen en dit zorgt voor een extra stroming in jouw lichaam.
Shungite HealingDe vortex die door de Shungite gevormd wordt lost energetische blokkades op waardoor jouw lichaam weer in harmonie komt en sommige mensen ervaren een sterk aardende werking of komen in de “No Mind” state terecht. Dit is een soort van overgave of leegte waarin gedachten verdwijnen en ophouden te bestaan. Monniken mediteren hier vaak jaren voor om deze staat te bereiken maar ik heb nu al een aantal keer getuige mogen zijn dat dit met mensen gebeuren mag die in de cirkel plaats nemen.

Bergkristal en Rozenkwarts Cirkel

Na de Healing in de Shungite cirkel verplaats je naar de volgende cirkel van bergkristal en rozenkwarts. De specifieke combinatie van bergkristal en rozenkwarts helpt je om in de frequentie van onvoorwaardelijke liefde te komen en helderheid van geest te ervaren. Tijdens deze fase ontvang je van mij een persoonlijke Healing met een stemvork die de trilling van 1356,10 HZ uitzend. Deze energetische sessie om alle cellen te reinigen van externe projecties en negatieve energieën waar je misschien wel bewust of onbewust last van hebt vindt plaats in de cirkel van Bergkristal en Rozenkwarts.

De gehele sessie is een diepgaande Healing waarin jij terug keert naar jouw eigen authentieke energie en soms onverklaarbare klachten kunnen verdwijnen.

Na afloop van deze Healing voel jij je lichter, rustiger, energieker, blijer en bevrijd van oude ballast!

De Shungite stenen die deze cirkel vormen zijn te koop en kun je indien je dat wenst na afloop mee naar huis nemen zodat je elke dag in deze heerlijke vortex plaats kunt nemen om jouw frequentie heel hoog te houden.

De Shungite bol is optioneel extra aan te schaffen en kost € 79,-

De cirkel die ik op dit moment aanbiedt bestaat uit 11 Shungite stenen en deze wegen bij elkaar 8 en een halve kilo. De prijs hiervan is € 425,-

De prijs voor het consult is € 75,- en daarbij krijg je mijn boek SHUNGITE Bescherming tegen Straling bij cadeau in digitale vorm.

Mocht je na afloop van de Healing de stenen willen kopen en direct mee naar huis willen nemen, dan hoef je het consult niet te betalen en kun je dat zien als een cadeautje van het Universum.

Voor het maken van een afspraak om deze Healing te ervaren kun je met mij telefonisch contact opnemen of via de e-mail. 

Hartelijke groet, 

Monique 

Tel: 06 – 23 94 02 47  / [email protected] 

Bekijk hieronder een aantal video’s van mensen die in de Shungite cirkel zijn gestapt en beschrijven wat dit met hen heeft gedaan of doet.