ELITE SHUNGITE

ELITE SHUNGITE

Wij hebben een mooie collectie Elite Shungite ofwel Edel Shungiet. Op deze pagina vind je een aantal van onze Elite producten uitgelicht. Overige Elite stenen en hangers zijn ook allemaal in de webshop te vinden. Elite Shungite is erg schaars momenteel en kostbaar, maar gaat daarentegen wel een leven lang mee, net als onze andere Shungite producten. In mijn blog hieronder leg ik het verschil uit tussen tussen Elite Shungite en “gewone Shungite”.

Elite Shungite

Ik krijg regelmatig de vraag wat nu precies het verschil is tussen Elite Shungite ofwel Edel Shungite en gewone Shungite.
De gewone standaard Shungite, in hoeverre je dit gewoon kunt noemen, heeft een iets andere molecuul dan de Elite Shungite.

Lees verder…….

Elite Shungite hanger XL
Elite hanger XL € 29,95

De Elite steen is ongepolijst en de maat is XL. Deze hangers wegen rond de 10 tot 12 gram.
Voor meer informatie of direct bestellen klik dan op de afbeelding
Elite steentjes gruis
Elite steentjes gruis voor in Orgonite piramides
€ 9,95
Voor meer informatie of direct bestellen klik dan op de afbeelding
blauwe fles om zonnewater te programmeren Shungite Nederland
Blauwe fles om zonnewater te programmeren € 24,50
Inclusief zakje Elite steentjes 10 gr. om de frequentie te verhogen van het water. Voor meer informatie of direct bestellen klik dan op de afbeelding.
Elite shungite, ook wel Edel of Silver shungite genoemd, heeft een veel hogere concentratie fullerenen en koolstof (98%) De normale shungite bevat C60 fullereen (0,5-1%) en elite shungite C70 (90-98%) De Elite shungite is gemiddeld 10 maal sterker dan de gewone shungite en men heeft dus 10 x minder volume nodig om hetzelfde effect te verkrijgen. Er is van de Elite Shungite een zeer beperkte hoeveelheid beschikbaar en is zeer gewenst. Dit is dan ook de reden waarom Elite Shungite duurder is dan de gewone Shungite
Elite Shungite sleutelhanger € 15,95

Shungite is de steen die bij uitstek geschikt is om je te beschermen en alles dat je onderweg oppikt  aan energieën die niet van jou zijn, te transformeren en van je af te nemen.
Voor meer informatie of direct bestellen klik dan op de afbeelding.

Elite hanger
Elite Shungite hanger maat medium
€ 22,50

Er is van de Elite Shungite een zeer beperkte hoeveelheid beschikbaar en is zeer gewenst. Dit is dan ook de reden waarom Elite Shungite duurder is dan de gewone Shungite.
Voor meer informatie of direct bestellen klik dan op de afbeelding.
Elite Shungite
Ruwe Elite stenen zijn in de webshop te vinden de prijs is afhankelijk van het gewicht. Deze stenen zijn momenteel zeer schaars. Er zijn nog enkele stuks op voorraad, maar wij kunnen deze stenen momenteel niet importeren vanwege een tekort.
Elite steentje voor aan de achteruitkijkspiegel
Elite steentje voor aan de achteruitkijkspiegel in de auto. € 19,95

Shungite is de steen die bij uitstek geschikt is om je te beschermen tegen o.a. straling van zendmasten.
Voor meer informatie of direct bestellen klik dan op de afbeeldng.
Shungite is een steen die niet alleen straling absorbeert en afbreekt en water filtert maar is eveneens een steen die ons helpt dichter bij ons zelf te blijven of te komen. Dichtbij onze eigen energie. Shungite helpt ons om te aarden en steviger te gaan of blijven staan. Shungite is de steen die bij uitstek geschikt is om je te beschermen en alles dat je onderweg oppikt  aan energieën die niet van jou zijn, te transformeren en van je af te nemen. Dus in deze hectische periode waarin wij ons nu bevinden met alle angsten die o.a. het Corona virus in het collectieve bewustzijn omhoog brengt is het belangrijk om zo dicht mogelijk bij je zelf te blijven, in jouw eigen hart en energie
Elite Shungite hanger maat small. € 19,95

Het Elite steentje in de maat small  is licht gepolijst, de afmeting van deze steentjes zijn ongeveer 2 cm, dat is  klein maar wel super krachtig!
Voor meer informatie of direct bestellen klik dan op de afbeelding.
Shungite is een steen die niet alleen straling absorbeert en afbreekt en water filtert maar is eveneens een steen die ons helpt dichter bij ons zelf te blijven of te komen. Dichtbij onze eigen energie. Shungite helpt ons om te aarden en steviger te gaan of blijven staan. Shungite is de steen die bij uitstek geschikt is om je te beschermen en alles dat je onderweg oppikt  aan energieën die niet van jou zijn, te transformeren en van je af te nemen. Dus in deze hectische periode waarin wij ons nu bevinden met alle angsten die momenteel in het collectieve bewustzijn omhoog gebracht worden is het belangrijk om zo dicht mogelijk bij je zelf te blijven, in jouw eigen hart en energie! De hanger kan 1x per week ontladen en gereinigd worden door deze 15 min. op de aarde te leggen, op de metalen verwarming of in ontladingsszout.
Elite Shungite hanger nieuw model. € 27,50

Shungite is een steen die ons helpt dichter bij ons zelf te blijven of te komen. Dichtbij onze eigen energie. Shungite helpt ons om te aarden en steviger te gaan of blijven staan.

Shungite is de steen die bij uitstek geschikt is om je te beschermen en alles dat je onderweg oppikt  aan energieën die niet van jou zijn, te transformeren en van je af te nemen.

Dus in deze hectische periode waarin wij ons nu bevinden met alle angsten die momenteel in het collectieve bewustzijn omhoog gebracht worden is het belangrijk om zo dicht mogelijk bij je zelf te blijven, in jouw eigen hart en energie!
Elite Shungite

Ruwe Elite Shungite stenen kun je het beste naast de computer, inductiekookplaat of op het nachtkastje leggen. Niet geschikt voor in de broekzak, wegens zijn kwetsbaarheid.

Online wordt veel nep Shungite aangeboden tegen spotprijzen voor een paar euro per steen. Voor originele Shungite is het onmogelijk om deze zo goedkoop te verkopen.

Laatst ontvingen wij een bericht van een klant met een foto van een steen die zij ergens online gekocht had als zijnde Elite Shungite. De steen was gebroken en binnenin bestond de steen uit een soort rode gebakken klei waarvan de buitenkant zwart was. Zij vroeg mij of dit Elite Shungite kon zijn….  Ik moest haar helaas teleurstellen, dit was geen echte Shungite. 

Elite Shungite bestaat uit een zeer hoge concentratie koolstof, ertsen en mineralen en als het breekt dan is het nog steeds zwart van binnen!

Shungite NederlandIndien u er verzekerd van wilt zijn dat uw Shungite origineel is dan kunt u een proef doen hiermee. Echte Shungite geleidt energie en op onze site onder het tabblad video’s ziet u hoe u deze proef uit kunt voeren. Bij Shungite Nederland bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit Shungite. Wij importeren uitsluitend gecertificeerde premium kwaliteit!