Elite Shungite stenen

Elite Shungite steen gepolijst € 22,50 Meer info of Direct bestellen klik hier

In deze spiraal vormige hanger zit een Elite Shungite steentje. Hang de hanger op hoogte van uw hart en daarmee blijft u dichter in uw eigen energie. Elite Shungite is vele malen sterker dan gewone Shungite en zorgt er voor dat u beschermt bent van invloeden van straling van diverse aard. Elite Shungite zuivert energieen en is een mooie steen voor zeer gevoelige mensen. 
In deze spiraal vormige hanger zitten kleine Elite Shungite steentjes. Hang de hanger ter hoogte van uw hart, daardoor blijft u dichter in uw eigen energie. Elite Shungite is vele malen geconcentreerder dan gewone Shungite en zorgt er voor dat u beschermt bent van invloeden van straling van diverse aard. Elite Shungite zuivert energieën en is een mooie steen voor zeer gevoelige mensen. € 9,95 Meer informatie of Direct bestellen klik hier 

Kleine Elite hanger € 15,95  Meer informatie of Direct bestellen klik hie

 

Naast de losse ruwe Edel Shungiet stenen die je in een ruimte kunt neerzetten verkopen wij ook gepolijste Edel Shungiet stenen die je bij je kunt dragen in de broekzak.

Deze gepolijste Elite steen weegt 28 gram en kost € 27,95 Meer informatie of Direct bestellen klik hier
Deze gepolijste Edel Shungiet steen weegt 28 gram en kost € 27,95 Meer informatie of Direct bestellen klik hier - uitverkocht

Wij hebben een mooie collectie Elite Shungite ofwel Edel Shungiet. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze Elite producten. 

Elite Shungite zijn schaars en kostbaar.

Ze gaan daarentegen wel een leven lang mee.

Het is belangrijk dat alle Shungite stenen regelmatig ontladen worden. Dit kun je doen door de steen minimaal 1x per week gedurende 15 minuten op de metalen verwarming te leggen, rechtstreeks op de aarde of op een bedje van zout. Bij voorkeur Himalaya zout of Oerzout. Wij verkopen een speciale mix ontladingsmix hiervoor. Handig ook om de Shungite hangers in te reinigen.

Er is ruwe of gepolijste Elite Shungite te verkrijgen. De gepolijste Shungite stenen zijn mooi zacht en fijn om bij je te dragen in de broekzak.

De ruwe Elite Shungite kun je het beste naast de computer of op het nachtkastje leggen en is niet geschikt voor in de broekzak. 

 

 

Elite shungite, ook wel Edel of Silver shungite genoemd, heeft een veel hogere concentratie fullerenen en koolstof (98%) De normale shungite bevat C60 fullereen (0,5-1%) en elite shungite C70 (90-98%) De Elite shungite is gemiddeld 10 maal sterker dan de gewone shungite en men heeft dus 10 x minder volume nodig om hetzelfde effect te verkrijgen. Er is van de Elite Shungite een zeer beperkte hoeveelheid beschikbaar en is zeer gewenst. Dit is dan ook de reden waarom Elite Shungite duurder is dan de gewone Shungite
Elite Shungite sleutelhanger € 15,95 Meer informatie of Direct bestellen klik hier 

Ontladingszout
Ontladingszout voor Shungite  Lees meer....Direct bestellen klik hier 

Online wordt veel nep Shungite aangeboden tegen spotprijzen van een paar euro per steen. Voor  originele Shungite is het onmogelijk om deze zo goedkoop te verkopen.

Laatst ontvingen wij een bericht van een klant met een foto van een steen die zij ergens online gekocht had als zijnde Elite Shungite. De steen was gebroken en binnenin bestond de steen uit een soort rode gebakken klei. De buitenkant was zwart. Zij vroeg mij of dit Elite Shungite kon zijn.

Elite Shungite is hard materiaal en als het breekt dan is het nog steeds zwart van binnen! Indien u er verzekerd van wilt zijn dat uw Shungite origineel is dan kunt u een proef doen hiermee. Echte Shungite geleidt energie en op onze site onder het tabblad video's ziet u hoe u deze proef uit kunt voeren.

FACEBOOK SHUNGITE NEDERLAND

Op onze Facebook pagina geven wij regelmatig tips en informatie over Shungite

Elite steentje voor aan de achteruitkijkspiegel
Elite steentje voor aan de achteruitkijkspiegel in de auto meer informatie of Direct bestellen klik hier...

 

 

Elite shungite, ook wel Edel Shungite genoemd, is zeer verschillend van het ‘standaard’ shungite: - bevat veel meer fullerenen en koolstof (98%) - normaal shungite bevat C60 fullereen (0,5-1%) en elite shungite C70 (90-98%) - geeft geen of weinig kool-stof af - Elite Shungite is  gemiddeld 10 maal sterker of anders gezegd: 10x minder volume nodig dan "de gewone" Shungite Neutraliseert elektromagnetische stralingVersterkt het immuunsysteemExtreem water en lucht zuiverendAnti-bacterieelAbsorbeert letterlijk negatieve energiezorgt voormeer innerlijke rust.Revitaliseert en zuivert drinkwater (hiervoor is de Elite Shungite niet geschikt!) De hardheid is te groot en de gewone Shungite is poreuzer en neemt daardoor de bacterieen en overige stoffen veel beter op) Verlicht pijnKalmeert het zenuwgestel Rustgevend bij stress en depressiesHelpt bij het sneller verwerken van trauma'sSterke anti-oxidantEnergetisch reinigend van ruimtesZeer aardend (stimuleert 1ste chakra)Balanceert de aura - werkt in op de emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam Elite Shungite kun je bijvoorbeeld bij je dragen in de broekzak of  naast de computer leggen. De steentje ontvangt u in een setje van 3 stuks. 
 Zakje Elite Shungite steentjes € 9,95. Direct bestellen klik hier. Elite Shungite is  gemiddeld 10 maal sterker of anders gezegd: 10x minder volume nodig dan "de gewone" Shungite, neutraliseert elektromagnetische straling, versterkt het immuunsysteem, is extreem water- en lucht zuiverend en Anti-bacterieel. Het Neutraliseert  letterlijk negatieve energie en zorgt voor meer innerlijke rust. Shungite kalmeert het zenuwgestel en is rustgevend bij stress en depressies. Helpt bij het sneller verwerken van trauma's. Shungite is een sterke anti-oxidant. Energetisch reinigend van ruimtes en werkt zeer aardend (stimuleert 1ste chakra) Balanceert de aura - werkt in op het emotionele, mentale en spirituele lichaam. Elite Shungite kun je bijvoorbeeld bij je dragen in de broekzak of  naast de computer leggen. De steentjes  die u ontvangt zijn klein maar zeer sterk. Totaal gewicht 10 gram. 

 

Elite Shungite
Klik hier om het gehele artikel te lezen