Grote Shungite Stenen

Wij hebben een hele mooie collectie met hele grote Shungite stenen. Deze zijn zeer geschikt om een ruimte te zuiveren en straling vrij te maken.

Wij hebben zelfs stenen van ruim 3 KG. Ongekend groot!!

Deze stenen zijn ook geschikt om water mee te filteren.

De verzendkosten zijn slechts € 6,95 binnen NL.

 

Wij hebben een prachtige collectie met super grote Shungite stenen die in vergelijking tot overige aanbieders niet duur zijn aangezien wij deze rechtstreeks uit de mijn importeren. Deze grote stenen zorgen voor het zuiveren van een ruimte van zowel straling als negatieve energie.

Door de steen te plaatsen in een ruimte waar jij vaak bent, zul  jij  je sterker en krachtiger gaan voelen.

Deze steen helpt nameljk om te aarden, voert overtollige energie af die je bij je draagt en is fantastisch voor mensen die hyper gevoelig zijn. Het is ook een perfecte steen voor in de slaapkamer, want deze grote steen geeft rust en helpt bij het verwerken van lastige emoties.

Niet voor niets worden er in Rusland hele Shungite kamers ingericht waarin mensen hun traumatische ervaringen en depressies sneller los kunnen laten. klik  hier om meer te lezen hierover.

Ieder exemplaar dat wij verkopen is uniek en de steen die je op de foto ziet, die krijg je ook daadwerkelijk thuis gestuurd. De verzendkosten zijn slechts € 6,95.

Voel maar eens goed of de  steen jou misschien wel roept…… Wij sturen hem in ieder geval met heel veel liefde naar je toe!

Shungite stenen 3x
Deze drie Shungite stenen wegen 286 gram en kosten € 14.50 Direct bestellen klik hier  Zojuist verkocht

Z

Shungite Anti straling
Deze grote Shungite steen weegt 1132 gram en kost € 52,50 Meer informatie of Direct bestellen klik hier 

Deze Shungite steen weegt 220 gram
Deze Shungite steen weegt 220 gram en kost € 13.25 Meer informatie of Direct bestellen klik hier

Informatie! Dezelfde steen die je op de foto ziet krijg je ook toegestuurd!

Deze Shungite steen weegt 774 gram en kost € 30.-
Deze Shungite steen weegt 773  gram en kost € 30.- Direct bestellen klik hier  Zojuist verkocht

Deze Shungite steen weegt 293
Deze Shungite steen weegt 255 gram en kost € 14,50 Direct bestellen klik hier Zojuist verkocht

Deze combinatie van Shungite en Bergkristal is geschikt voor mensen die zich energetisch optimaal willen reinigen en hun energieveld willen versterken. De Shungite stenen wegen 2070 gram en 379 gram. De Bergkristal weegt 985 gram. De set kost € 137,50 Meer informatie of direct bestellen klik hier
Deze combinatie van Shungite en Bergkristal is geschikt voor mensen die zich energetisch optimaal willen reinigen en hun energieveld willen versterken. De Shungite stenen wegen 2070 gram en 379 gram. De Bergkristal weegt 985 gram. De set kost € 137,50 Meer informatie of direct bestellen klik hier

Deze grote shungite steen weegt 1059 gram gram en kost € 59,95
Deze grote shungite steen weegt 1315 gram gram en kost € 59,95 Meer informatie of Direct bestellen klik hier Zojuist verkocht

Shungite Anti -Straling - Aventurijn succes en welvaart
Shungite & Aventurijn. Deze combinatie brengt de root chakra in balans en zorgt voor aarding, protectie tegen straling, gevoel van veiligheid en financiële welvaart. Eveneens een bijzondere combinatie voor de slaapkamer. De Shungite steen weegt 357 gram en de Aventurijn weegt 1755 gram. De prijs is € 149,- De hele set samen weegt bijna 2 kilo. Meer informatie of Direct bestellen klik hier.

Deze Shungite steen weegt 430 gram en kost €16.50
Deze Shungite steen weegt 202 gram en kost € 12.95  Direct bestellen klik hier  

 

Deze grote ruwe Shungite steen weegt 2534 gram en kost 101.50
Deze grote ruwe Shungite steen weegt 2534 gram en kost € 101.50 Meer info of Direct bestellen klik hier

Twee Shungite stenen Waterfilter # Anti-straling
Twee Shungite stenen die samen 237 gram wegen en kosten € 13,95    Direct bestellen klik hier  

Shungite & Aventurijn. Deze combinatie brengt de root chakra in balans en zorgt voor aarding, protectie tegen straling, gevoel van veiligheid en financiële welvaart. Eveneens een bijzondere combinatie voor de slaapkamer. De Shungite steen weegt 2082 gram en de Aventurijn weegt 1636 gram. De prijs is € 129,95 De hele set samen weegt ruim 3,5 kilo. Meer informatie of Direct bestellen klik hier.