S.C.M.H.® Practitioners

S.C.M.H. PRACTITIONER

S.C.M.H. Practitioner

Op deze pagina zul je een overzicht gaan vinden van alle S.C.M.H.® Practitioners. Op dit moment zijn er een aantal mensen in opleiding. Er wordt gewerkt aan deze pagina gewerkt om het overzicht compleet te maken. 

S.C.M.H.® staat voor Shungite Chakra Meridiaan Healing. Deze methode zorgt voor het deblokkeren van meridianen en het balanceren van de chakra’s. Daarnaast neemt het opgenomen straling in het lichaam weg. Klachten veroorzaakt door straling of stress kunnen hiermee oplossen. 

Middels het leggen van diverse verschillende Shungite plaatjes en een piramide op specifieke meridiaan-, lichaamspunten en chakra’s, waarbij tegelijkertijd energiewerk op bepaalde hersendelen wordt verricht door deze delen vast te houden, kunnen emotionele klachten reduceren of geheel verdwijnen.

Over deze methode kun je meer lezen op de pagina WORKSHOP.

Mocht je zelf interesse hebben om S.C.M.H. Practitioner te worden en wil je uitgebreide informatie? Neem dan eens een kijkje op onze andere website www.scmh-opleiding.nl  

*Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Wil je meer informatie hebben of weten of er een S.C.M.H.® Practitioner bij jou in de buurt zit neem dan contact op met Monique de Vries – Tel: 06-23 94 02 47

Ook voor alle overige vragen kun je uiteraard bij mij terecht.

Monique de Vries
Monique vdf de Vries  S.C.M.H® Master

Mijn naam is Monique vdf de Vries en ik ben S.C.M.H.® Master. Ik ben de grondlegger van deze bijzondere methode.

Voor een S.C.M.H.® behandeling, S.C.M.H.® Workshop of S.C.M.H. Practitioner module kun je bij mij terecht. Maak een afspraak via [email protected] of bel op 06-23 94 02 47. Ik ben gevestigd in Zandvoort. Je bent van harte welkom bij mij in de praktijk. 

FB IMG 1657273109811
Anna van Bergenhenegouwen S.C.M.H. ® Master

Mijn naam is Anna van Bergenhenegouwen. Bij mij kun je terecht voor en S.C.M.H® behandeling of workshop. Ik leid ook de S.C.M.H. Practitioner op. 

Voor meer informatie mag je mij bellen op 06 38 09 59 18 – [email protected]  Ik werk vanuit Rotterdam  (NL) en  Kasterlee (BE)

 

954A9133 e1638793126269
Rene de Klerk                S.C.M.H.® Practitioner

Bij mij kun je terecht voor een S.C.M.H® behandeling of workshop. Momenteel ben ik met veel plezier in opleiding tot S.C.M.H.® Master.

Je mag mij gerust bellen op 06- 183 322 23
Ik zie je graag bij mij in de praktijk in Gewande, dit ligt aan de rand van Den Bosch.

Ria Ballering S.C.M.H.® Master en Marjolijn Schagen S.C.M.H.® Practitioner
Ria Ballering S.C.M.H.® Master (links)  en Marjolijn Schagen S.C.M.H.® Practitioner

Wij werken samen in Essania, Centrum voor Vitaliteit.
We hebben twee locaties in Zuid-Holland, namelijk in Reeuwijk en Nieuwerbrug.
Je kunt bij ons terecht voor een behandeling, een workshop en voor de opleiding tot
S.C.M.H. Practitioner.
Meer informatie over ons en ons centrum vind je op onze website:
Natuurlijk kun je ons ook bellen. Ria is te bereiken op 06-53225155 en Marjolijn op 06-
30102552.
Je bent van harte welkom.

Astrid Verbon S.C.M.H. Practioner
Lara Verbon S.C.M.H. ® Practitoner

Mijn naam is Lara Verbon. Je kunt bij mij terecht voor de S.C.M.H.® behandeling en de Workshop. Voor het maken van een afspraak ben ik te bereiken op 06 – 11 244 532 of via de email: [email protected]  www.praktijkconnectie.nl 

Ik ben gevestigd in Hierden (gemeente Harderwijk) Hartelijke groet, Lara Verbon S.C.M.H.® Practitioner

Diandra Oldenburger
Diandra Oldenburger -S.C.M.H.® Practitioner

Bij mij kun je terecht voor een S.C.M.H® behandeling of workshop. Momenteel ben ik met veel plezier in opleiding tot S.C.M.H.® Master.

Ik ben gevestigd in Zwaag. Voor meer informatie kun je terecht op mijn website www.kernconnect.nl
Je mag mij gerust bellen op 06- 52 10 83 49.
Ik zie je graag bij mij in de praktijk!

* Beluister een interview met Diandra klik hier 

S.C.M.H. Practitioner

S.C.M.H. PRACTITIONERS

Wij leiden ook met veel plezier mensen op in het buitenland.  We willen heel graag in België de S.C.M.H. methode uitrollen. Dus mocht je interesse hebben om S.C.M.H. Practitioner te worden dan kun jij je aanmelden bij Anna van Bergenhenegouwen, zij geeft regelmatig workshops in België. 

We leiden ook S.C.M.H. Practitioners op in Nederland.  Je zou dan kunnen overnachten in Zandvoort aan Zee en de module versneld doen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en neem hiervoor contact op met Monique de Vries