Contact

Onze Live Chat funktie is momenteel offline. Wij activeren deze funktie op bepaalde tijden en kondigen dit aan op onze facebook pagina. U kunt dan live al uw vragen aan ons stellen over uw aankoop of indien u interesse heeft in onze producten. Wij  beantwoord uw vragen met veel plezier!

Wilt liever rechtrsteeks mailen, vul dan onderstaand contact formulier in. Bellen mag natuurlijk altijd op 06-23 94 02 47.

Via  Youtube geven wij ook antwoord middels korte video's op vragen van onze klanten. Dus aarzel niet om contact op te nemen of abboneer je op ons kanaal.

https://shungite-nederland.nl/wp-content/uploads/2016/01/images-1-120x50.jpg

Wij nodigen u uit om onze Facebook pagina te liken

U kunt ook een mail sturen naar:

 info@shungite-nederland.nl

Shungite ook wel genaamd The Miracle Stone wordt alleen in de buurt van de kleine nederzetting genaamd Shunga in Karelië, Rusland gevonden. Shungite zuivert water en lucht, beschermt mensen tegen elektromagnetische straling van verschillende aard. Shungite versterkt het immuunsysteem en bezit geneeskrachtige eigenschappen. Naast de geweldig reinigende en helende eigenschappen bezit het ook spirituele eigenschappen en het kalmeert en troost. Het absorbeert letterlijk negatieve energie en zorgt voor meer innerlijke rust. Met de Shungite kun je water revitaliseren. Je ontvangt een pakketje van 300 gram. (de stenen goed wassen voordat je deze toevoegt aan de kan) www.shungite-nederland.nl

Shungite Nederland 

Koningstraat 79 , 2042 VH Zandvoort (Geen bezoek adres)

Wilt u langs komen dan is dit mogelijk op afspraak. Neem daarvoor telefonisch contact op met Monique de Vries op 06-23 94 02 47.

Ingeschreven bij de K.v.K onder nr: 69159025