Contact

Onze Live Chat funktie is momenteel offline. Wij activeren deze functie op bepaalde tijden en kondigen dit aan op onze facebook pagina. Je kunt dan live al jouw vragen aan ons stellen over onze Shungite producten. Wij  beantwoorden al jouw vragen met veel plezier!

Je kunt ons ook rechtstreeks mailen [email protected]

Wij geven meestal binnen 24 uur antwoord en plannen dan een belafspraak in om jouw vragen persoonlijk te beantwoorden. Wij doen dit uitsluitend telefonisch omdat wij van mening zijn dat het fijner is om met elkaar te praten dan te mailen. We hechten waarde aan persoonlijk contact. In het gesprek kunnen dan ook overige vragen gesteld worden die aan de hand van het gesprek rijzen. Daarnaast is Shungite best een complex product en soms hebben we ook meer informatie nodig van klant zelf over de persoonlijke situatie om tot een goed antwoord te komen. Pasklare antwoorden geven wij niet maar kijken echt hoe we jou het beste kunnen helpen door een aantal vragen te stellen over bijvoorbeeld jouw woonsituatie of overige vragen die ons meer inzicht geven voordat we tot een conclusie kunnen komen. 

Mailen met onze klanten doen wij ook niet omdat te lang achter een pc zitten is voor mij en mijn team absoluut geen optie. Wij mijden zoveel mogelijk het werken achter de pc!  Wij hopen op jouw begrip daarvoor. 

Je mag mij Monique wel altijd bellen en als ik tijd heb beantwoord ik direct jouw vragen en zo niet dan bel ik je snel terug op een geschikt tijdstip. Mijn nummer is 06-23 94 02 47. Whatsappen mag ook, maar dan plan ik eveneens een belafspraak in met je. 

Mocht bellen om welke reden dan ook voor jou geen optie zijn check dan ons Youtube kanaal.

Via  Youtube geven wij namelijk ook antwoord middels korte video's op vragen van onze klanten. Dus aarzel niet om contact op te nemen of abonneer je op ons kanaal.

https://shungite-nederland.nl/wp-content/uploads/2016/01/images-1-120x50.jpg

Wij nodigen u uit om onze Facebook pagina te liken

U kunt ook een mail sturen naar:

 [email protected]

Shungite ook wel genaamd The Miracle Stone wordt alleen in de buurt van de kleine nederzetting genaamd Shunga in Karelië, Rusland gevonden. Shungite zuivert water en lucht, beschermt mensen tegen elektromagnetische straling van verschillende aard. Shungite versterkt het immuunsysteem en bezit geneeskrachtige eigenschappen. Naast de geweldig reinigende en helende eigenschappen bezit het ook spirituele eigenschappen en het kalmeert en troost. Het absorbeert letterlijk negatieve energie en zorgt voor meer innerlijke rust. Met de Shungite kun je water revitaliseren. Je ontvangt een pakketje van 300 gram. (de stenen goed wassen voordat je deze toevoegt aan de kan) www.shungite-nederland.nl

Shungite Nederland 

Koningstraat 79 , 2042 VH Zandvoort (Geen bezoek adres)

Wilt u langskomen dan is dit mogelijk op afspraak. Neem daarvoor telefonisch contact op met Monique  vdf de Vries op 06-23 94 02 47.

Ingeschreven bij de K.v.K onder nr: 69159025