Contact

Onze Live Chat funktie is momenteel offline. Wij activeren deze functie op bepaalde tijden en kondigen dit aan op onze facebook pagina. Je kunt dan live al jouw vragen aan ons stellen over onze Shungite producten. Wij  beantwoorden al jouw vragen met veel plezier!

Je kunt mij ook rechtstreeks mailen [email protected]

Wij geven meestal binnen 24 uur antwoord en plannen dan een belafspraak in om jouw vragen persoonlijk te beantwoorden. Wij doen dit uitsluitend telefonisch omdat wij van mening zijn dat het fijner is om met elkaar te praten dan te mailen.

Ik hecht waarde aan persoonlijk contact. In het gesprek kunnen dan ook overige vragen gesteld worden die aan de hand van het gesprek rijzen. Daarnaast is Shungite best een complex product en soms heb ik ook meer informatie nodig over jouw persoonlijke situatie om tot een goed antwoord te komen. Pasklare antwoorden geef ik niet maar ik kijk echt hoe ik jou het beste kunnen helpen door een aantal vragen te stellen over bijvoorbeeld jouw woonsituatie of overige vragen die mij meer inzicht geven voordat ik tot een conclusie kan komen. 

Mailen met mijn klanten doe ik ook liever niet omdat te lang achter een pc zitten is voor mij absoluut geen optie is. Ik mijd zoveel mogelijk het werken achter de pc! Ik hoop op jouw begrip daarvoor. 

Je mag mij altijd bellen en als ik tijd heb beantwoord ik direct jouw vragen en zo niet dan bel ik je snel terug op een geschikt tijdstip. Mijn nummer is 06-23 94 02 47. Whatsappen mag ook, maar dan plan ik eveneens een belafspraak in met je. 

Mocht bellen om welke reden dan ook voor jou geen optie zijn check dan ons Youtube kanaal.

Via  Youtube geven wij namelijk ook antwoord middels korte video’s op vragen van onze klanten. Dus aarzel niet om contact op te nemen of abonneer je op ons kanaal.

https://shungite-nederland.nl/wp-content/uploads/2016/01/images-1-120x50.jpg

Shungite Nederland 

Koningstraat 79 , 2042 VH Zandvoort (Geen bezoek adres)

Wilt u langskomen dan is dit mogelijk op afspraak. Neem daarvoor telefonisch contact op met:

Monique  vdf de Vries op 06-23 94 02 47.

Ingeschreven bij de K.v.K onder nr: 69159025

[email protected]