Reviews van klanten

Mooi ingepakt

Ik had allemaal kleine artikelen bij u besteld en toen ik het pakketje open maakte was het zo leuk verpakt. Het was een feestje om al die schattige zakjes en kleurtjes bij elkaar te zien. Nogmaals mijn dank voor het mooie pakketje.

Met vriendelijke groet,
Jo-Anne van Disselhuys

Klantenservice

Ik had mijn bestelde pakket niet ontvangen door een fout van PostNL. Mevr. de Vries van Shungite Nederland is er toen achteraan gegaan en het pakket was zoek geraakt ondanks de track and trace code. Ik kreeg direct een nieuw pakket toegezonden van haar. Toen kwam ALSNOG het eerste pakketje. Ik liet dit Shungite NL weten en ik mocht beide pakketten houden. Dat noem ik nog eens service!!
Nogmaals bedankt 🙂

Gr. Suzanne

Ook een review geven?

Wil je ook een review geven, dan stel ik dat zeker op prijs. Mail jouw ervaring met de Shungite stenen of met Shungite Nederland naar [email protected] dan plaats ik deze met veel plezier op de site!

Hartelijke groet,
Monique
Shungite Nederland

Bedankt

Bedankt voor de goede service en fijn dat je het zo snel voor mij hebt kunnen regelen.

Groetjes van Jimmy uit Oegstgeest

Uitstekende service

Ik had een flinke bestelling gedaan en ontving een klein cadeautje erbij, dat vond ik echt heel leuk!
Dat geeft een gevoel van gewaardeerd te worden.
U ziet mij zeker terug als klant in uw webshop.
 
Marianne

Shungite Healing

Een week geleden had ik een fijne ervaring bij Monique in de cirkel van de Shungite stenen.  Ik heb altijd het gevoel gehad energien in mijn lichaam niet goed te kunnen voelen en het mailtje van Monique waarbij ze uitlegde  over haar ervaring met het staan in de Shungite cirkel sprak mij direct aan.   De stenen zouden het werk doen en Monique zou het kunnen waarnemen en vertalen wat er gebeurde….
Dat is ook zo gegaan en ik vond het heel bijzonder om dit te ondergaan wetende dat er ook echt van alles losgelaten kon worden dat mij niet meer diende en eigenlijk ballast was om bij mij te dragen.
Ik kan mij heel weinig herinneren van hetgeen Monique gezegd heeft want ik probeerde zoveel mogelijk mijn aandacht te richten op hetgeen ik voelde, maar er gebeurde veel en eenmaal thuis was ik heel erg moe van hetgeen er gebeurd was.
Ik ga zeker nog een keer terug en ben heel blij dat Monique ons deze ervaring kan geven en haar werk met zoveel respect en vriendelijkheid en zachtheid doet!
Dank je wel Monique!

Maureen

Super snel bezorgd

Het pakketje was super snel in huis en de stenen zijn echt top!

Hans B.

Persoonlijke behandeling

k wil u graag complimenteren met de manier waarop u de mensen persoonlijk benaderd. MIjn ervaring is dat u geen standaard mails stuurt (ik heb al een paar keer bij u iets gekocht) maar de mails geven mij altijd het gevoel alsof ik niet in de massa op ga maar alsof ik echt bij u in de winkel sta.
Dat vind ik in deze tijd van online shoppen echt knap.
Ik wens u veel succes toe met uw Shungite webwinkel.

Hartelijke groet, Kees de Bruin

Shungite Stenen

Ik heb de stenen gekocht en ik kan het iedereen aanraden om daar het water mee te gaan filteren. Het smaakt heerlijk zacht.
Ik ben super blij ermee.
 
Petra

Shungite flyer 7 4 2020 edited 2