Reviews van klanten

Mooi ingepakt

Ik had allemaal kleine artikelen bij u besteld en toen ik het pakketje open maakte was het zo leuk verpakt. Het was een feestje om al die schattige zakjes en kleurtjes bij elkaar te zien. Nogmaals mijn dank voor het mooie pakketje. Met vriendelijke groet, Jo-Anne van Disselhuys

Jo-Anne van Disselhuys
Jo-Anne van Disselhuys

Bedankt

Bedankt voor de goede service en fijn dat je het zo snel voor mij hebt kunnen regelen. Groetjes van Jimmy uit Oegstgeest

Jimmy
Jimmy

Super snel bezorgd

Het pakketje was super snel in huis en de stenen zijn echt top!

Hans B.
Hans B.

Klantenservice

Ik had mijn bestelde pakket niet ontvangen door een fout van PostNL. Mevr. de Vries van Shungite Nederland is er toen achteraan gegaan en het pakket was zoek geraakt ondanks de track and trace code. Ik kreeg direct een nieuw pakket toegezonden van haar. Toen kwam ALSNOG het eerste pakketje. Ik liet dit Shungite NL weten en ik mocht beide pakketten houden. Dat noem ik nog eens service!! Nogmaals bedankt 🙂 Gr. Suzanne

Suzanne de Wit
Suzanne de Wit

Uitstekende service

Ik had een flinke bestelling gedaan en ontving een klein cadeautje erbij, dat vond ik echt heel leuk! Dat geeft een gevoel van gewaardeerd te worden. U ziet mij zeker terug als klant in uw webshop.

Marianne
Marianne

Shungite Stenen

Ik heb de stenen gekocht en ik kan het iedereen aanraden om daar het water mee te gaan filteren. Ik ben super blij ermee.

Petra
Petra

Persoonlijke behandeling

Ik wil u graag complimenteren met de manier waarop u de mensen persoonlijk benaderd. MIjn ervaring is dat u geen standaard mails stuurt (ik heb al een paar keer bij u iets gekocht) maar de mails geven mij altijd het gevoel alsof ik niet in de massa op ga maar alsof ik echt bij u in de winkel sta. Dat vind ik in deze tijd van online shoppen echt knap. Ik wens u veel succes toe met uw Shungite webwinkel. Hartelijke groet, Kees de Bruin

Kees de Bruin
Kees de Bruin