Tegels

Bent u hypersensitief en pakt u snel energieën op van anderen? Of heeft u last van chronische vermoeidheid, dan is een Shungite tegelwand in uw huis de oplossing. De ervaring die wij hebben hiermee is werkelijk fantastisch! Mensen die een Shungite zithoek hebben gemaakt komen volledig tot rust, slapen beter en krijgen hun energie weer terug!

Wist je dat er op verschillende locaties in Rusland speciale Shungite-kamers zijn gemaakt? Onder meer in militaire medische academies zoals die van Sint Petersburg, kuuroorden, gevangenissen en scholen. Een bezoek van 20-30 minuten in een Shungite-kamer heeft een krachtig effect op de geestelijke en lichamelijke gezondheid, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Deze kamers in Rusland worden niet alleen gebruikt om de energie weer op te peppen,  maar ook om trauma’s sneller te kunnen verwerken. De Shungite helpt daar namelijk bij.

Mensen die kampen met Chronische vermoeidheid, hebben vaak enorm veel last van geopatische belasting. De straling van o.a.  wifi, zendmasten etc. ontneemt hen namelijk alle energie. Een betegelde Shungite muur waardoor zij hun energie weer terug krijgen en weer blij kunnen zijn, is een weldaad voor hen. (Lees hier het verhaal van Daniëlla Coenen)

Indien u ook een Shungite betegelde wand zou willen hebben, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren de tegels hiervoor en vinden het fantastisch als wij bij mogen dragen aan uw lichamelijke en geestelijke gezondheid!

Doordat wij rechtstreeks importeren vanuit de mijn waar de Shungite gedolven wordt en door plaatselijke ambachtslieden voor ons op maat gemaakt worden, kunnen wij u deze tegels aanbieden voor een zeer scherpe prijs!  Wij hebben alle tussenhandelaren hiermee uitgesloten.

De tegels die wij leveren hebben de afmeting 10 x 10 cm (€ 13,95) of 9 x 12 cm. (16,95) . Het is niet goedkoop en wij begrijpen dat het een hele uitgave is om een hele wand te laten betegelen met Shungite, maar u heeft wel iets dat zeer uniek en exclusief is.

U kunt sierstroken tussen uw andere tegels verwerken of de tegels in patronen inleggen in combinatie met andere tegels. Zie onze voorbeelden op de bijgevoegde foto’s.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte opvragen,  neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier!

*Shungite is niet alleen geschikt om 4 G straling af te voeren, maar ook voor het toekomstige 5 G netwerk

https://shungite-nederland.nl/wp-content/uploads/2019/07/Tegels-badkamer-zwart-Shungite-natuursteen-anti-straling-1920x874.jpg
Informatie! Shungite is e oplossing bij chronische vermoeidheid en gezondheidsklachten door straling