Shungite kamers

B5kh4qK6rSQ

Wist je dat er op verschillende locaties in Rusland speciale Shungite-kamers zijn gemaakt? Onder meer in militaire medische academies zoals die van Sint Petersburg, kuuroorden, gevangenissen en scholen. Het verblijf in zo’n Shungite-kamer heeft een krachtig effect op de geestelijke en lichamelijke gezondheid, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Deze kamers worden speciaal gebruikt om de energie weer op te peppen maar ook om trauma’s sneller te kunnen verwerken. De Shungite helpt daar namelijk bij.

Een bezoek van 20-30 minuten aan zo’n kamer pept je op, geeft je weer energie en zin om dingen te ondernemen! Chronisch vermoeide patienten, hebben vaak enorm veel last van geopatische belasting. De straling ontneemt alle energie en voor hen is  een Shungite kamer of een Shungite betegelde muur een weldaad waardoor zij weer energie krijgen en weer blij zijn.

Bij ons kunt u terecht indien u een Shungite betegelde wand zou willen hebben. Wij leveren de tegels hiervoor en vinden het fantastisch als wij bij mogen dragen aan uw lichamelijke en geestelijke gezondheid!

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.