Edelstenen en Shungite

Op deze pagina vind je een aantal edelstenen die zeer goed te combineren zijn met Shungite, waaronder Aventurijn, Rozenkwarts, Rode Jaspis en Bergkristal. (Allemaal A-kwaliteit)

Onze prachtige groene ruwe Aventurijn importeren wij uit Brazilië  en volgens de Chinese Feng Shui brengt Aventurijn voorspoed, financiële welvaart en geluk!

Aventurijn zorgt ervoor dat jouw hart geopend wordt en geeft een liefdevol zacht en prettig gevoel in jouw lichaam. Deze steen heeft een kalmerende werking en bevordert compassie en liefde. De steen is bij uitstek geschikt om in de slaapkamer te leggen, want Aventurijn zorgt voor meer romantiek. Daarnaast laat het de mannelijke en vrouwelijke energie versmelten in jezelf waardoor er meer harmonie ontstaat en een betere verbinding met jouw ziel komt.

Het is een steen die woede en irritatie wegneemt en in combinatie met de Shungite werkt dit proces sneller, de stenen vullen elkaar mooi aan. Shungite zorgt voor een goede aarding en brengt je ook dichter naar jouw hart en eigen energie. Aan zowel de Shungite als de Aventurijn wordt de kwaliteit om straling weg te nemen toegeschreven.

Een perfecte steen voor volwassenen en kinderen met ADHD!

Onder het tabblad grote Shungite stenen, hebben wij twee sets gecombineerd met Shungite in de aanbieding!  Klik hier om deze te bekijken

Deze grote Aventurijn weegt 2146 gram en kost € 53,50 Meer informatie of Direct bestellen klik hier
Deze grote Aventurijn weegt 2146 gram en kost € 53,50 Meer informatie of Direct bestellen klik hier

Deze grote Aventurijn weegt 1945 gram en kost € 49,95 Meer informatie of Direct bestellen klik hier
Deze grote Aventurijn weegt 1945 gram en kost € 49,95  Meer informatie of Direct bestellen klik hier

Shungite & Aventurijn. Deze combinatie brengt de root chakra in balans en zorgt voor aarding, protectie tegen straling, gevoel van veiligheid en financiële welvaart. Eveneens een bijzondere combinatie voor de slaapkamer. De Shungite steen weegt 253 gram en de Aventurijn weegt 1631 gram. De prijs is € 159,- De hele set samen weegt ruim 4 kilo (4275 gram) Meer informatie of Direct bestellen klik hier
Shungite & Aventurijn. Deze combinatie brengt de wortel chakra in balans en zorgt voor aarding, protectie tegen straling, gevoel van veiligheid en financiële welvaart. Eveneens een bijzondere combinatie voor de slaapkamer. De Shungite steen weegt 253 gram en de Aventurijn weegt 1631 gram. De prijs is € 63,95 De hele set samen weegt bijna 2 kilo. Meer informatie of Direct bestellen klik hier

Deze Rozenkwarts weegt 1886 gram en kost € 49.-
Deze Rozenkwarts weegt 1886 gram en kost € 49.- Meer informatie of Direct bestellen klik hier 

Onze ruwe bergkristal komt net als de Aventurijn uit Brazilië. Deze soort bergkristal wordt ook wel sneeuwkwarts genoemd vanwege zijn spierwitte kleur.  Het is een zeer krachtige helende steen en energieversterker. Het zorgt ervoor dat jouw biomagnetische-veld versterkt wordt en dat is in deze tijd waarin er zoveel straling is echt heel belangrijk is. Het balanceert alle chakra’s en stimuleert het immuunsysteem.

Deze prachtige steen ondersteunt de ware innerlijke vrijheid en doet je beseffen dat je vrij bent, ondanks alle soms vervelende opgelegde beperkingen waar wij mee te maken hebben op aarde.

Onze bergkristallen zijn van A kwaliteit, dat wil zeggen dat zij geen bruine plekken vertonen en een hele zuivere zachte energie hebben. Daar selecteren wij  op.

Samen met Shungite zorgt deze voor een prachtige en krachtige zuiverende energie in huis.

Rozenkwarts 2051 gram
Deze Rozenkwarts weegt 2051 gram en kost € 51,25  Direct bestellen of meer info klik hier

Op verzoek stel ik speciale combinatie sets samen die bestaan uit Shungite en een halve edelsteen. Ik doe dit middels mijn heldervoelendheid. Ik heb daarvoor een foto van jou nodig of van diegene aan wie jij een set cadeau wilt geven. Ik tune in op jouw energie en aan de hand daarvan maak ik een geschikte combinatie. Indien je dat door mij wilt laten doen dan mag je contact opnemen met Monique de Vries via de email of telefonisch. Mijn nummer is 06- 23 94 02 47 of [email protected]

Er zijn meer sets op voorraad dan nu op de website worden getoond. Vraag naar de mogelijkheden. 

Deze Rode Jaspis weegt 540 gram en kost € 19.95 meer informatie of Direct bestellen klik hier
Deze Rode Jaspis weegt 540 gram en kost € 19.95 meer informatie of Direct bestellen klik hier

eze grote Aventurijn weegt 1827 gram en kost € 45,95 Meer informatie of Direct bestellen klik hier
Deze grote Aventurijn weegt 1827 gram en kost € 45,95 Meer informatie of Direct bestellen klik hier

Rozenkwarts 2051 gram
Deze Rozenkwarts weegt 2051 gram en kost € 51,25  Direct bestellen of meer info klik hier

Deze Rode Jaspis weegt 816 gram en kost € 25,- meer informatie of Direct bestellen klik hier
Deze Rode Jaspis weegt 816 gram en kost € 25,- meer informatie of Direct bestellen klik hier