Edelstenen en Shungite

Op deze pagina vindt je 3 edelstenen die zeer goed te combineren zijn met Shungite, waaronder Aventurijn, Rozenkwarts en Bergkristal. (Allemaal A-kwaliteit)

Onze prachtige groene ruwe Aventurijn importeren wij uit Brazilië  en volgens de Chinese Feng Shui brengt Aventurijn voorspoed, financiële welvaart en geluk!

Aventurijn zorgt ervoor dat jouw hart geopend wordt en geeft een liefdevol zacht en prettig gevoel in jouw lichaam. Deze steen heeft een kalmerende werking en bevordert compassie en liefde. De steen is bij uitstek geschikt om in de slaapkamer te leggen, want Aventurijn zorgt voor meer romantiek. Daarnaast laat het de mannelijke en vrouwelijke energie versmelten in jezelf waardoor er meer harmonie ontstaat en een betere verbinding met jouw ziel komt.

Het is een steen die woede en irritatie wegneemt en in combinatie met de Shungite werkt dit proces sneller, de stenen vullen elkaar mooi aan. Shungite zorgt voor een goede aarding en brengt je ook dichter naar jouw hart en eigen energie. Aan zowel de Shungite als de Aventurijn wordt de kwaliteit om straling weg te nemen toegeschreven.

Een perfecte steen voor volwassen en kinderen met ADHD!

Onder het tabblad grote Shungite stenen, hebben wij twee sets gecombineerd met Shungite in de aanbieding!  Klik hier om deze te bekijken

Aventurijn 2509 gram
Deze Aventurijn weegt ruim 2,5 kilo en wel 2509 gram en kost € 62,75  Direct bestellen klik hier

Rozenkwarts 1306 gram
Deze Rozenkwarts weegt bijna 1,5 kilo!  (1306 gram) en kost € 32.50 Direct bestellen klik hier

Aventurijn 2180 gram
Deze Aventurijn weegt meer dan 2 kilo en wel 2180 gram en kost € 54,50   Direct bestellen klik hier

Aventurijn 2092 gram
Deze Aventurijn weegt ruim 2 kilo en wel 2092 gram en kost € 52,50 Direct bestellen klik hier

Deze bergkristal weegt 2281 gram en kost € 68,50
Deze bergkristal weegt 2281 gram en kost € 68,50 Meer info of Direct bestellen klik hier Zojuist verkocht

Onze ruwe bergkristal komt net als de Aventurijn uit Brazilië. Deze soort bergkristal wordt ook wel sneeuwkwarts genoemd vanwege zijn spierwitte kleur.  Het is een zeer krachtige helende steen en energieversterker. Het zorgt ervoor dat jouw biomagnetischeveld versterkt wordt en dat is in deze tijd waarin er zoveel straling is echt heel belangrijk is. Het balanceert alle chakra’s en stimuleert het immuunsysteem.

Deze prachtige steen ondersteund de ware innerlijke vrijheid en doet je beseffen dat je vrij bent, ondanks alle soms vervelende opgelegde beperkingen waar wij mee te maken hebben op aarde.

Onze bergkristallen zijn van A kwaliteit, dat wil zeggen dat zij geen bruine plekken vertonen en een hele zuivere zachte energie hebben. Daar selecteren wij  op.

Samen met Shungite zorgt deze voor een prachtige en krachtige zuiverende energie in huis.

Deze grote Aventurijn weegt 1699 gram en kost 49.50
Deze grote Aventurijn weegt 1699 gram en kost 49.50 Meer info of Direct bestellen klik hier

Bergkristal 885
Deze  bergkristal  weegt 885 gram en kost € 26,50 Meer info of  Direct bestellen klik hier

Aventurijn 2707 gram
Deze Aventurijn weegt bijna 3 kilo en wel 2707gram en kost € 67,50 Direct bestellen klik hier Zojuist verkocht 

Rozenkwarts 2051 gram
Deze Rozenkwarts weegt 2051 gram en kost € 51,25  Direct bestellen of meer info klik hier