Therapeutische Stemvorken

In deze video hiernaast wordt uitgelegd waarom je het beste kunt starten met een OHM stemvork. (136,10 Hz) 

Therapeutische stemvorken zijn fantastisch om energieblokkades, spierverhardingen en meridiaanverstoringen op te heffen.

Schouder en nekklachten kunnen gemakkelijk behandeld worden met de OHM stemvork. Het fijne is dat je dit zelf kunt doen terwijl je t.v. zit te kijken.

De basis stemvork is de OHM stemvork waar de frequentie 136,10 Hz . Deze stemvork kun je gerust gebruiken, ook al heb je geen workshop gevold. De filmpjes die wij hier geplaatst hebben kunnen je goed op weg helpen bij het behandelen van jouw eigen klachten.

De  stemvork is uitermate relaxend aangezien al jouw cellen weer gaan trillen op de oorspronkelijke OHM frequentie. De OHM mantra is hier het welbekende voorbeeld van. 

 

Stemvork Lage Om (68.05 Hz) De Lage OM stemvork wordt gebruikt vooral toegepast op het onderlichaam. Bij het aanslaan worden er prachtige boventonen hoorbaar. De stemvork werkt goed om iemand te ‘aarden’, en diep vastzittende blokkades in ons lichaam kunnen ermee worden opgelost. Specificatie: Deze stemvork geeft een trilling van 68.05 Hz. 'Gewogen' stemvork