Therapeutische Stemvorken

In deze video hiernaast wordt uitgelegd waarom je het beste kunt starten met een OHM stemvork. 

Therapeutische stemvorken zijn fantastisch om energieblokkades, spierverhardingen en meridiaanverstoringen op te heffen.

Schouder en nekklachten kunnen gemakkelijk behandeld worden met de OHM stemvork. Het fijne is dat je dit zelf kunt doen terwijl je t.v. zit te kijken.

De basis stemvork is de OHM stemvork waar de frequentie 136,10 Hz . Deze stemvork kun je gerust gebruiken, ook al heb je geen workshop gevold. De filmpjes die wij hier geplaatst hebben kunnen je goed op weg helpen bij het behandelen van jouw eigen klachten.

De  stemvork is uitermate relaxend aangezien al jouw cellen weer gaan trillen op de oorspronkelijke OHM frequentie. De OHM mantra is hier het welbekende voorbeeld van. 

Het is mogelijk om met 1 of met 2 stemvorken tegelijk te werken. 

Wij verkopen de OHM stemvork met de frequentie 136,10 Hz en de OHM stemvork met de frequentie 68,05 Hz. Deze vorken kunnen goed afzonderlijk gebruikt worden of tegelijkertijd. 

De lage frequentie van 68,05 Hz is uitstekend geschikt om beter te aarden en energetische blokkades uit het onderlichaam los te laten. 

Stemvork Lage Om (68.05 Hz) De Lage OM stemvork wordt gebruikt vooral toegepast op het onderlichaam. Bij het aanslaan worden er prachtige boventonen hoorbaar. De stemvork werkt goed om iemand te ‘aarden’, en diep vastzittende blokkades in ons lichaam kunnen ermee worden opgelost. Specificatie: Deze stemvork geeft een trilling van 68.05 Hz. 'Gewogen' stemvork