S.C.M.H.® Practioners

Op deze pagina zul je een overzicht gaan vinden van alle S.C.M.H.® Practioners. Op dit moment zijn er een aantal mensen in opleiding. Er wordt gewerkt aan deze pagina gewerkt om het overzicht compleet te maken. 

S.C.M.H.® staat voor Shungite Chakra Meridiaan Healing. Deze methode zorgt voor het deblokkeren van meridianen en het balanceren van de chakra's. Daarnaast neemt het opgenomen straling in het lichaam weg. Klachten veroorzaakt door straling of stress kunnen hiermee oplossen. 

Middels het leggen van diverse verschillende Shungite plaatjes en een piramide op specifieke meridiaan-, lichaamspunten en chakra’s, waarbij tegelijkertijd energiewerk op bepaalde hersendelen wordt verricht door deze delen vast te houden, kunnen emotionele klachten reduceren of geheel verdwijnen.

Over deze methode kun je meer lezen op de pagina WORKSHOP.

*Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Wil je meer informatie hebben of weten of er een S.C.M.H.® Practioner bij jou in de buurt zit neem dan contact o met Monique de Vries - Tel: 06-23 94 02 47

Monique de Vries
Monique de Vries - S.C.M.H® Master

Mijn naam is Monique de Vries en ik ben S.C.M.H® Master. Ik ben de grondlegger van deze bijzondere methode.

Voor een S.C.M.H.® behandeling, S.C.M.H.® Workshop of Practioners module kun je bij mij terecht. Maak een afspraak via info@shungite-nederland.nl of bel op 06-23 94 02 47. Ik ben gevestigd in Zandvoort. Je bent van harte welkom bij mij in de praktijk. 

Diandra Oldenburger
Diandra Oldenburger -S.C.M.H.® Practioner

Bij mij kun je terecht voor een S.C.M.H® behandeling of workshop. Momenteel ben ik met veel plezier in opleiding tot S.C.M.H.® Master.

Ik ben gevestigd in Zwaag. Voor meer informatie kun je terecht op mijn website www.kernconnect.nl
Je mag mij gerust bellen op 06- 52 10 83 49.
Ik zie je graag bij mij in de praktijk!