S.C.M.H. Methode ® Shungite Chakra Meridiaan Healing

Monique de Vries -S.C.M.H. Methode ® - Shungite Chakra Meridiaan Healing
Monique de Vries                                  Grondlegger S.C.M.H. Methode ®          Shungite Chakra Meridiaan Healing

 

S.C.M.H. Methode ® Shungite Chakra Meridiaan Healing door Monique de Vries

 

 

In het afgelopen jaar heb ik de S.C.M.H. ® methode ontwikkeld.

S.C.M.H. staat voor Shungite Chakra Meridiaan Healing. Deze methode zorgt voor het deblokkeren van meridianen, balanceert de chakra's en zorgt voor het wegnemen van opgenomen straling in het lichaam. 

Middels het leggen van diverse verschillende Shungite plaatjes en een piramide op specifieke meridiaan-, lichaamspunten en chakra’s, waarbij tegelijkertijd o.a. bepaalde hersendelen vastgehouden worden, kunnen emotionele klachten reduceren of geheel verdwijnen. Tijdens een behandeling wordt de Vagus Nervus (de hoofdzenuw) gestimuleerd en dit resulteert o.a. in het vrij komen van gelukshormonen en geeft een gevoel van rust en veiligheid.

Op het moment dat ik deze methode wilde lanceren brak de corona uit en heb ik alles noodgedwongen even op hold gezet. Mijn plan is om deze methode dan ook iets later te gaan lanceren dan geplanned. De S.C.M.H. Methode ® zal alleen toegankelijk zijn middels workshops of ervaren kunnen worden via een behandeling van een uur.

De S.C.M.H. Methode ® is een fantastische zelfhulp methode, maar ook zeer geschikt om professioneel  toe te passen als aanvulling in een praktijk.

Tijdens de workshop leer je hoe je een standaard Shungite Chakra Meridiaan Healing® of een uitgebreide behandeling kunt geven gericht op specifieke emotionele klachten en hoe je het lichaam energetisch daarmee reinigt en de meridianen ontstoort van opgenomen straling.

De behandeling heeft een positief effect op geestelijke en fysieke klachten. Daarnaast brengt het rust in het zenuwstelsel en geeft meer energie bij klachten zoals chronische vermoeidheid en een burn-out. Er is geen speciale voorkennis van meridianen of chakra’s nodig, alles is volledig in kaart gebracht en makkelijk te volgen.

De S.C.M.H. Methode® zal ook worden aangeboden als losse behandeling van een uur.

De prijs van de workshop, inclusief cursusmateriaal en Shungite tools zullen  op deze pagina bekend gemaakt gaan worden. Na afloop ontvang je een mooi certificaat en kun je jezelf, maar ook vrienden en familie gaan behandelen.

Mensen die professioneel willen gaan werken met de S.C.M.H. methode® kunnen de extra module volgen die een aanvulling is op de workshop, waarin meer aandacht besteed wordt aan het emotioneel begeleiden van de cliënt. En daarnaast extra informatie hoe middels spiertesten metingen te verrichten bij een client.  De professionals ontvangen een licentie, het practioners S.C.M.H.® certifiaat en krijgen een vermelding van hun praktijk op de website van Shungite Nederland. Wij zullen dan ook aanvragen  voor behandelingen doorsturen.

Er zal eveneens de mogelijkheid geboden gaan worden om S.C.M.H. Master ®  te worden en aan de gang te gaan als trainer om de practioners op te leiden en daarbij ook zelf de workshops te kunnen geven aan particulieren.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de lancering van deze methode, stuur dan een email naar info@shungite-nederland.nl   Jij krijgt dan als eerste bericht hierover!

Meer nieuws over de lancering van de S.C.M.H. Methode ®  zal op deze pagina vermeld gaan worden.

Hartelijke groet,

Monique de Vries – grondlegger  S.C.M.H. Methode ®