Gratis Shungite consult

Monique de Vries

Monique de Vries

Eigenaar Shungite Nederland

Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat ik gestart ben met het importeren van Shungite vanuit Rusland naar Nederland. In deze 10 jaar heb ik enorm veel ervaring opgedaan met deze bijzondere steen waar ik heel veel respect voor heb gekregen. Een steen die niet zomaar een steen is en enorm veel voor de mens kan betekenen en waar zorgvuldig mee omgegaan dient te worden....

Ik heb in deze 10 jaar heel veel geleerd over de steen en de effecten die het heeft op de mens en zijn omgeving. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik mevrouw Shungite ben geworden inmiddels, want van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat ben ik met de Shungite bezig.

Ik heb gemerkt dat veel mensen met vragen zitten over Shungite en het gebruik daarvan. Aangezien Shungite zo breed in te zetten is voor diverse doeleinden en goed afgestemd kan worden op ieders persoonlijke situatie, heb ik besloten om gratis telefonische persoonlijke consulten aan te bieden. Hierin kan ik dieper ingaan op de woonomstandigheden, zendmasten die in de buurt staan, de grootte van de woning, meerdere verdiepingen etc. Ik kan dan zo goed mogelijk advies geven hoe je de Shungite het beste in kunt zetten om het huis of een kamer straling vrij te maken.

Shungite is ondersteunend op velerlei gebied en ook bij fysieke klachten is Shungite een steen die de gezondheid bevordert.  Ook daarin kan ik misschien een bijdrage leveren om de juiste keuze te kunnen maken uit de vele producten en kijken wat het beste is voor jouw persoonlijke omstandigheden.

Mocht je  gebruik  willen maken van mijn aanbod, vul dan onderstaand formulier in en geef een voorkeur aan voor een specifieke dag of tijdstip.  Of stuur een gewone mail naar info@shungite-nederland.nl.  Ik neem daarna contact met jou op en dan maken wij samen een afspraak voor dit telefoongesprek op een dag/tijdstip dat ons beide goed uitkomt. Vul jouw email adres wel even met de hand in en niet via de automatische instellingen, want anders pakt het formulier het niet. 

Ik beantwoord al jouw vragen met veel plezier!

Hartelijke groet,

Monique de Vries

info@shungite-nederland.nl

www.shungite-nederland.nl

AANVRAAG GRATIS CONSULT