Het Corona Virus en Shungite

Het Corona Virus en Shungite - Datum: 1-3-2020

Overal wordt er momenteel gesproken over het Corona virus dat uitgebroken is. Op feestjes, in de trein, in winkels en je kunt de t.v. niet aanzetten of het gaat over het Corona virus. Ik zie om mij heen de angst bij mensen ontstaan of angstige patronen versterkt worden. Angst voor besmetting, angst voor de dood, angst voor tekort, angst voor de gevolgen van het virus etcetera. Ik begrijp dit ook zeker wel, en het is belangrijk dat je de maatregelen neemt die nodig zijn om te trachten dit binnen de perken te houden, maar dat neemt niet weg dat het collectieve bewustzijn op aarde flink in angstige gedachten is geschoten. Wat dat betreft zijn het momenteel roerige tijden, want we zijn niet alleen bang voor dit virus maar ook voor terrorisme, klimaatverandering, zeespiegelstijging en ga zo maar door.

Nu is er een grote groep op aarde die al heel veel angsten heeft doorleefd en losgelaten. Deze groep heeft heel hard aan zich zelf gewerkt. Hun hart is meer geopend en deze mensen zijn daardoor gevoeliger geworden en staan vaak erg open voor de energieën en emoties van anderen. Behalve deze groep zijn er ook de hoog gevoelige zeer bewuste kinderen, maar ook volwassenen die heel sensitief geboren zijn. Ik kom vaak mensen tegen die daar ook echt last van hebben en niet goed weten hoe ze deze emoties en energieën die ze oppikken weer makkelijk los kunnen laten.

Vandaar dat ik het graag wil hebben over de ondersteunende rol van Shungite middenin deze hectiek. Shungite is een steen die niet alleen straling absorbeert en afbreekt en water filtert, maar is eveneens een steen die ons helpt dichter bij ons zelf te blijven of te komen. Dichtbij onze eigen energie. Shungite helpt ons om te aarden en steviger te gaan of blijven staan.

Shungite is de steen die bij uitstek geschikt is om je te beschermen en alles dat je onderweg oppikt  aan energieën die niet van jou zijn, te transformeren en van je af te nemen.

Een tijdje geleden was ik in gesprek geweest met iemand en voelde dat ik een vreemde energie had opgepikt die niet van mij was. Deze energie was binnen gekomen in mijn keelchakra. Het was een vervelend gevoel. Ik nam de Shungite steen die ik in mijn broekzak droeg eruit en hield deze dicht tegen mijn keel aan. De energie werd toen door de steen heen naar buiten getrokken en daarna voelde ik mij heel erg opgelucht en heel blij. Alles begon weer te stromen! Dit was voor mij een bijzondere ervaring.

Ik draag dan ook altijd een Shungite hanger op de hoogte van mijn hart en dat voelt heel erg beschermend.

Dus in deze periode waarin wij ons nu bevinden met alle angsten die dit Corona virus in het collectieve bewustzijn omhoog brengt is het belangrijk om zo dicht mogelijk bij je zelf te blijven, in jouw eigen hart en energie!

Mocht je vragen hebben over Shungite dan mag je mij altijd mailen of bellen. Ik beantwoord jouw vragen met veel plezier.

Harte groet,

Monique de Vries

Shungite Nederland

info@shungite-nederland.nl

Datum: 1-3-2020

Shungite hanger groot, Shungite Nederland