F.A.Q

AAN DEZE PAGINA WORDT NOG GEWERKT.

 

Hoe kun je de Shungite stenen het beste reinigen?

Reiniging van Shungiet mineralenOmdat Shungite de eigenschap heeft 'negativiteit' op te nemen adviseren wij de stenen en de hangers regelmatig te reinigen. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden:• Leg de Shungite gedurende 24 uur op een bedje van zeezout . Onze voorkeur gaat uit naar Hymalaya zeezout, keltisch- of oerzout.• Voor aarding kan men verschillende manieren gebruiken: leg het buiten in de aarde (op aluminiumfolie) Gemiddeld is een kwartier voldoende om de Shungtie weer actief te maken.• Een andere methode of combinatie is om de shungite voor enkele uren in het licht (best zonlicht) te leggen en in open lucht. 4 tot 24 uur volstaat voor activatie.Indien de stenen gebruikt worden in een waterkan dan het liefst in een glazen waterkan aangezien de stenen in een plastic kan de chemicaliën op gaan nemen.

Hoe moet ik de stenen wassen voor gebruik?

Indien u de stenen heeft aangeschaft voor het filteren van water, dan kunt deze het beste 3x goed spoelen met gekookt water. De Shungite stofdeeltjes laten dan los.

Vraag van Bianca over Shungite poeder om te verwerken in Orgonite piramides

Bianca:"Ik gebruik de shungite poeder in orgonite pirmades, samen met edelstenen en metalen/kopper om stralingen tegen te gaan en energie in ruimte te verbeteren. Ben groot fan van de shungite poeder. Is de poeder ook geschikt om je te beschermen tegen de komende 5G netwerken? Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, BiancaHallo Bianca,Wat leuk dat je orgonite piramides maakt! De Shungite poeder is uitermate geschikt om te verwerken in orgonte piramides. Shungite beschermt ons tegen straling en eveneens tegen het komende G5 netwerk. Het is wel van belang om te kijken naar de hoeveelheid poeder die je gebruikt in de orgonite piramides. Het gewicht dat je toevoegt bepaalt de actie radius. Een hoeveelheid van 100 gram verwerkt in een orgonite piramide heeft een actie radius van ongeveer 3 meter.Ik hoop je hiermee voldoende geinformeerd te hebben.Hartelijke groet,namens Shungite Nederland,Monique de Vries www.shungite-nederland.nl